ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.03.2016 12:47:19 - dubínek

S kým vším Úsvit spolupracuje?

Je pravda, že se úsvit spolupracuje s bývalým poslancem Bártou? Jak moc? A je pravda to, co se píše v tomhle článku: http://lukaslhotan.blog.idnes.cz/c/497837/blok-proti-islamu-nebo-blok-kmotru-aneb-divne-smlouvy-o-miliony.html A pokud ano, proč skepse vůči Konvičkovi a BPI?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.04.2016 16:13:40 - Marek Černoch
 Dobrý den, děkuji Vám za dotaz. Veškerá nařčení a nepodložené spekulace o možné spolupráci naší strany s panem Bártou mají pouze jediný cíl, a to poškození naší strany v očích veřejnosti. Dlouhodobě jsme totiž jediná politická strana v České republice, která je skutečně schopna nabídnout řešení současné migrační krize. Tento fakt si dobře uvědomují také občané České republiky, jejichž podpora vůči naší straně den ode dne stoupá. Všechny spekulace, které tvrdí, že kdokoli z "venku" řídí Úsvit, musím tedy rezolutně odmítnout a zdůraznit, že jejich cílem je pouze znevěrohodnit nás jako politickou stranu! V otázce na pana Konvičku a BPI musím říct, že se nejedná o případ možné skepse či nedůvěry vůči jeho osobě. Opět je to pouze snaha poškodit naši dosavadní velmi úspěšnou spolupráci s BPI. Pan Konvička nemá žádné osobní závazky vůči naší straně, jak bývá často lživě uváděno. Odpovědnost pana Konvičky je poté v naprosto běžném rozsahu orgánu statutárního spolku. V žádném případě se dále nejedná o nějakou tajnou či nestandardní smlouvu. V odkazu na článek je také zmiňován pan Okamura. V této souvislosti se určitě nejednalo o nějaké sesazení jeho osoby, ale naší nutnou reakci na jeho podivné finanční machinace s penězi daňových poplatníků, které jsou veřejně známé. Pan Okamura s panem Fialou odešli z Úsvitu sami a je docela "zajímavé", že pan Okamura si svou novou stranu registroval už na podzim roku 2014 (tedy v době, kdy bylo ještě vše v naprostém pořádku!!!).