Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.03.2016 8:46:54 - JarkaD

Vážený pane ministře a místopředsedo vlády,

v jednom z dnešních příspěvků jsem se dočetla, že příští vláda bude muset přenastavit pravidla fungování České televize a Českého rozhlasu tak, aby splňovaly své poslání veřejnoprávního média. Proč to nemůže udělat už vláda současná?
A druhý dotaz. Včera jsem viděla ve zpravodajství ČT poslance Kaloska s plackou pilotky Savčenkové na klopě. Je podle Vás přípustné, aby v našem parlamentu zasedal člověk, který veřejně podporuje válečného zločince?
Mimochodem, co jste říkal vystoupení této ženy před soudem?
Předem děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.03.2016 11:27:25 - Andrej Babiš
 Hezký den Jarko, podle mých informací Ministerstvo kultury již oznámilo práce na novele zákonů upravující obě veřejnoprávní média, návrh zákonů chce předložit do konce tohoto roku. Doufám, že povede k odpolitizování České televize a zároveň k vyšší objektivitě. Pana Kalouska si zvolili občané této země, takže mi nepřísluší komentovat to jestli má v právo v poslanecké sněmovně zasedat. Očividně má, když ho tam jeho voliči zvolili. Otázkou je spíše to jestli by měl vůbec ve volbách kandidovat. Já se divím, že se dávno studem nepropadl do země, protože větší symbol politikaření, politické korupce v Čechách nenajdete. S pozdravem AB Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE