PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.03.2016 18:15:08 - Michal Sandr

Masivní rasistická kampaň na Twitteru zaměřena na oplodňování bílých žen

Jsem mužem bílé pleti a velmi mne uráží, když existuje mnoho internetových stránek, které v nynější době úplně vylučují bílého muže z oplodňování bílých žen v Evropě! A velmi hanlivé narážky na různé tělesné proporce bílých mužů mne také uráží! Je to nechutný rasismus na tom nejvyšším stupni!!! Já osobně mám mnoho známých různých druhů pleti, kteří ale pracují a na sebe si i vydělávají a také se přizpůsobili našim zákonům a naší kultuře! Odmítám proto respektovat a tolerovat takovéto jednání namířené na bílého EVROPSKÉHO muže!!! Takovéto jednání se mně zdá z hlediska EVROPSKÉHO I NAŠEHO PRÁVA protiprávní a odporující i zásadám Lidských práv a svobod a je to u mne nehorázný zločin vůči stávajícímu mužskému obyvatelstvu!!! Jaký máte Vy pane PhDr. Sládku, podle mne na tyto protiprávní a rasistické kampaně názor? (PS: Musím přiznat, že jsem nadpis přejal od jistého autora, se kterým se ale plně ztotožňuji)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.03.2016 14:58:31 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,děkuji za tuto připomínku i názor. Vaše názory jsou naprosto správné. To, co se odehrává v médiích je hanobení naší rasy, naší kultury i našeho národa. Nic proti tomu, aby si každý našel lásku podle svého gusta. Známe případy bílých žen, které se zamilovaly do Afričana nebo Araba a ti je doma prodali do otroctví A to byla ještě ta lepší varianty.. Ovšem to, co se děje dnes s tím nemá nic společného, to je cílená, odporná kampaň, která nás uráží a znevažuje. Je to příprava totální likvidace našeho národa na jakou nepomyslel ani Adolf Hitler.Všichni přivandrovalce deportovat okamžitě a bez rozdílu a pokud v nich někdo našel zalíbení, může jít s nimi.