PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.03.2016 12:22:30 - Michal Sandr

Nastává brutální islamizace Evropy?

Vážený pane PhDr. Sládku. Nevím na co naši vládnoucí politici čekají! Již maďarský premiér Viktor Orbán i vojenský analytik Martin Koller upozorňují na nevyhnutelnou hrozbu islamizace Evropy a nevratném zásahu do kulturního dědictví evropských národů !!! Podle mne je opravdu do detailů tato kolonizace Evropy dávno připravená a rozdělená do několika částí! Nejdříve v prvním bodě je kolonizace Evropy. Nyní se to děje pod humanitární rouškou pomoci válečných utečenců. V druhé fázi je destabilizace stávajících systémů a získání mocenských postů. Ve třetí fázi je uchopení moci, zaplavení Evropy novým dětským obyvatelstvem a také úplné otevření hranic Evropy islamizaci!!! Máte také takový názor nebo se mýlím! Byl bych velmi rád kdybyste mně ještě doplnil o Vaše poznatky! Co proti tomuto rozjetému brutálnímu válci se dá vůbec ještě dělat?! Mohla by ještě do dění v Evropě razantně zasáhnout Visegrádská 4?!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.04.2016 10:23:09 - PhDr. Miroslav Sládek
Dobrý den,máte naprostou pravdu. Jde o plánovitou a centrálně financovanou kampaň. Brusel se svým byrokratickým aparátem doufají, že takto přemění Evropany v beztvarou, snadno ovladatelnou masu očipovaných otroků. Hlavní ovšem je, jak nyní tuto katastrofu odvrátit. V4 je schopna se ubránit bez pomoci tak zvaných spojenců. Vzpomeňte, že nás stejně kdykoliv v historii podvedli a opustili. Viz Mnichov. Vyžaduje to ovšem u vedení všech čtyř zemí stejné politiky jako je Orbán. Pokud tam nejsou, jako je tomu třeba v ČR, je nutné je vyměnit, nejlépe prostřednictvím předčasných parlamentních voleb. Bojovat ovšem musíme i sami, protože to za nás nikdo neudělá.Děkuji za dotaz.