ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.03.2016 20:21:09 - smid

Jak po vítěyných volbách

pane poslanče, jste Vy i ostatní připraveni spolupracovat s Tomiem Okamurou v jedné vládě? Předpokládám, že takto volby mohou dopadnout, pokud volby am. agenti nezmanipulujítak, jako jako na Slovensku. Prosím o odpověď. Děkuji.
Schmied

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.04.2016 15:26:38 - Marek Černoch

 Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. V případě možné vládní spolupráce, jsme jako strana připraveni spolupracovat s kýmkoli za předpokladu, že dojde k průniku našich volebních programů. Pokud se tedy naše představy budou s možnými koaličními partnery slučovat natolik, abychom byli schopni splnit náš předvolební program, a dostát závazků voličům nebráníme se žádné spolupráci. 

V případě pana Okamury ovšem problém není na naší straně. My plníme náš program na více než 100% a několikrát jsme řekli, že jsme schopni spolupracovat při prosazování přímé demokracie a zabránění nelegální migraci uprchlíků do Evropy a naší země i s ním. Bohužel, ze strany pana Okamury byla odpověď jen urážení Úsvitu. Důvody rozdělení naší bývalé strany Úsvit přímé demokracie s panem Okamurou jsou všeobecně známé. Naše představa o nakládání s penězi daňových poplatníků se značně liší od představ pana Okamury, který se snažil vytunelovat z Úsvitu více než 48 milionu korun. Z tohoto důvodu na něj bylo podáno trestní oznámení, které v současnosti řeší Policie České republiky. Urážky, lži a osočování pana Okamury na naši adresu, mají za cíl pouze odvést pozornost od jeho podivných finančních machinací a naprostého nezájmu o obyčejné lidi. Jak je vidět, jemu o řešení problémů vůbec nejde.