Ing. Petr Mach, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.03.2016 17:04:32 - loucny

odebírání dětí

Jaký máte názor na odebírání dětí v rodinách, kde nemají peníze na to, aby dětem zajistili jídlo a bydlení? Byl byste pro to, aby takové rodiny byly dotovány? Já jsem třeba proti tomu, aby stát dával nějaké dávky na děti apod. nebo do rodin zasahoval...třeba romové mají sedm dětí, rodiče nepracují a stát je živí, to je neuvěřitelný...bílí na tohle nedosáhnou....co říkáte na to, že v jar probíhá genocida bílých lidí?A neziskovky mlčí....podle mě je to důkaz, že bílí jako objektivně nejinteligentnější rasa je nepohodlná a mocní se ji snaží vyhubit

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.06.2016 14:42:50 - Ing. Petr Mach, Ph.D.
Dobrý den,

sociální dávky nesmí motivovat k plození dětí, mají jen pomoci překlenout situaci, kdy má rodina nízké příjmy. Sociální dávky by měly umožnit přežít, tedy mít jídlo a střechu nad hlavou, ale nesmí zajišťovat pohodlí. Svobodní navrhují reformu sociálních dávek, aby ke zneužívání nemohlo docházet.

Vím, že mnoho bělochů Jihoafrickou republiku kvůli velkému násilí raději opustilo, ale mnoho tam dál zůstává. Bují tam kriminalita, ale nedochází tam ke genocidě.

S pozdravem,
Petr Mach