Ing. Petr Mach, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.03.2016 17:34:29 - celkem spokojený důchodce

děkujiza odpověď

Ani já nerozlišuji na základě barvy pleti nebo vyznání a ve svém dotazu jsem uváděl jen nezbytnost zvýšeného dohledu nad vyznavači islámu, neboť tam je výrazně vyšší riziko a problém výskytu radikalismu a tím také možného terorismu i případnou deportaci radikálů z jejichž projevů je zřejmá neslučitelnost s naším právem a politickým systémem.
Za současné situace v EU a reálně možného vývoje v souvislosti s imigrací jsem zastáncem
odchodu z tohoto spolku, "řízeného"(?) minulými i současnými marxisty, komunisty, maoisty, neoliberály a podobnou pakáží (Schulz, Barosso, Mogherini, van Rompuy a mnozí dalších, kteří nejsou tak na očích).
Jen doufám, že Britové už to většinově pochopili a budou mít dost rozumu, aby odešli a tím umožnili buď totální změnu nebo konec EU. Ke spolupráci států stačí bi/multilaterální, vzájemně výhodné smlouvy a dohody bez "politické" nástavby.
Zatím lze hovořit jen o snaze zrušit národní státy; příliš totiž překáží sociálním inženýrům!
c.s.d.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.06.2016 14:43:36 - Ing. Petr Mach, Ph.D.
Dobrý den,

také doufám, že se Britové nakonec rozhodnou z EU odejít a ukážou tak ostatním, že být mimo Evropskou unii není žádná tragédie a že je to naopak výhodnější. Jsem pro spolupráci nezávislých zemí, a to hlavně v ekonomické oblasti. Proto navrhuji, abychom v případě vystoupení byli členy Evropského společenství volného obchodu.


S pozdravem,
Petr Mach