JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.04.2016 12:07:19 - Jeníček

krajské volby

Už dříve jste řekl něco ve smyslu, že bojovat v krajských volbách, s mediálním zázemím Babiše bude těžké. Teď navíc musí ČSSD šetřit. Nebojíte se, že vás to bude stát křeslo? Máte nějaký plán B? :)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.06.2016 10:44:58 - JUDr. Michal Hašek

Kdo se bojí, nesmí do lesa. Nebudeme prodávat žádný majetek a úspory se nijak drasticky nedotknou podzimních krajských a senátních voleb. Členové ČSSD mají dobrovolnou možnost pomoci, já sám jsem připraven poskytnout mimořádný dar ve výši 50 tisíc korun. Předpokládám, že se do této iniciativy zapojí zejména představitelé ČSSD ve veřejných funkcích na úrovni státu, krajů či měst a obcí, považuji to tak trochu za paralelu sbírky po požáru Národního divadla. Důležité je, že tento problém ani na vteřinu neparalyzuje politickou činnost ČSSD a jsme připraveni co nejlépe zvládnout podzimní volby. Možná s méně billboardy, o to více mezi lidmi.