ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.04.2016 19:46:53 - Judr. Ladislav Roten

TV Prima

Pane poslanče, viděl jsem na Primě reportáž o voleních preferencích bloku proti islámu, ale nyní u obvinění pana konvičky nevím, zdali i nadále bude spolupracovat, jak to je? děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.04.2016 14:40:27 - Marek Černoch
Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. V případě obvinění pana doc. Konvičky se jedná o klasický případ politické kriminalizace!! Doc. Konvička má být trestán za to, že chce společně s naší stranou bránit islamizaci České republiky!! Celý tento nesmyslný proces navíc provází obrovské množství pochybností. Policie České republiky například zamítla vyslechnout svědky obhajoby či odmítla hodnotit předložené důkazy i expertní stanovisko právníků v oblasti trestního práva. Proti tomuto neslýchanému jednání byl již podán patřiční protest!! Mohu Vás ujistit, že se nenecháme v žádném případě zastrašit a budeme dál bojovat za ochranu našich občanů!! Naše úspěšná dosavadní spolupráce s BPI bude tedy pokračovat. Pan doc. Konvička i nadále zůstává hlavním lídrem BPI a bude kandidovat společně s naší stranou v krajských volbách.