prof. Ing. Simeon Karamazov, Dr.

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.04.2016 13:04:25 - Pavel Z

svátky

Vážený pane,
dovolte mi dotaz ohledně svátků.
Tvrdíte, že třeba v Rakousku se lidé řítí do krámů, aby honem nakoupili a tudíž mají menší konfort a větší stres pro zaměstnance. Máte k tomu nějaká data ?
Pracoval jsem v supermarketu a na školení jsem se dozvěděl pravý opak vašeho tvrzení. Rozdím mezi "akcí" v českém a německém supermarketu je ten, že pro akční týden se v Německu navyšuje počet zboží zhruba o 100-200%, v Česku o 1000%. Přitom se nejvíce zboží prodá první a druhý den akce, tedy prakticky všude ve všední dny.
Ptám se ale na toto : Supermarkety ctí svátky v domovských zemích, u nás ne. Nediskriminujeme náhodou naše významné dny a kus toaletního papíru a neukazujeme tím světu že s čechy si může kdokoliv dělat co chce ?
Stačí se podívat na složení výrobků, které se u nás prodávají. Co se prodá v česku, to se v západních zemích prodávat vůbec nesmí. Opravdu chceme být spodina Evropy ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.