Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.04.2016 13:21:25 - NWO-žrout

Děkuji Vám za odpověd a chtěl bych se ještě optat

Pane Doubravo- četl jste si odpověd pana Zdechovského na dotaz zákonitosti či nezákonitosti referenda na Krymu a jeho připojení k RF a dále na dotaz o Golanách a nedávném výjádření premiéra státu Izrael na anekci golan ?? Co na to sám říkáte? a prosím o odpověď bez politické korektnosti.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.04.2016 20:44:31 - Jaroslav Doubrava
 Dobrý večer. Především Vás musím ujistit, že o takové odpovědi se snažím vždy.Odpovědi jsem, přiznám se, nečetl.Já, z osobní zkušenosti, z rozhovorů, které jsem tam měl možnost vést, jsem přesvědčen, že referendum na Krymu bylo naprosto legální a zákonné s fantastickou účastí. Zajímavé je, že oddělení Krymu a jeho návrat k Rusku je vydáváno za nezákonné, za porušení mezinárodního práva a pod.Utržení Kosova od Srbska za cenu desetitisíců zabitých civilistů je prý v souladu s mezinárodním právem. Nezdá se Vám to podivné? Mně ano.A Golany? Je normální, že Izrael ignoruje celou řadu rezolucí OSN a dělá si tam co se mu zlíbí, jen proto, že má silnou armádu skvěle vyzbrojemnou? A je k tomu normální, že svět, EU ani Amerika vůči němu žádné sankce neuplatňují? Já myslím, že to normální není! Holt se ve světě uplatňuje více metrů. Prostě, kdo chce psa bíti, hůl si vždycky najde, se říká a v těchto případech to platí dvojnásob. Přeji Vám příjemné dny a děkuji za položení dotazu. Jar. Doubrava