ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.04.2016 11:19:58 - loucny

program a volby

1.Díval jsem se na program SaS ve zlínským kraji a je to trochu zklamání. Dát bezpečnost jako 9.bod s marginální zmínkou, že "kraj se podílí na odkupu rizikových budov a pozemků, u kterých hrozí využití pro problémové skupiny ohrožující bezpečnost", je dost málo v situaci, kdy se schválí povinné kvoty a do čr za období 2016-2020 přijdou snad až statisíce migrantů. Já bych měl prioritu, aby aspon nepřišli do mýho kraje. Programy nikdo nečte, ale v kampani bude pro lidi bezpečnost asi na prvním místě... Dále bych tam třeba dal zmínku, že "obce si v referendu sami určí, jestli u nich má stát mešita" , aby to nevypadalo příliš radikálně, že jste okamura nebo tak.
2. Co volby do ps 2017?Na koalici je potřeba 10%, což už dneska je jasný, že je bez šance, takže co kandidovat jako nezávislý za svobodný?Protože svobodní aspon 3% mít budou, což by pak chybělo soukromníkům, kdybyste kandidovali zvlášt.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.04.2016 15:59:15 - Ivo Valenta
Dobrý den,


 děkuji za Váš dotaz. Mám však za to, že nejen já, ale také Svobodní a Soukromníci naopak velmi silně usilují o to, aby bylo v naší zemi bezpečno, což je patrné také z řady mediálních vyjádření a mých komentářů. Je však třeba tuto problematiku řešit komplexně, a to na celoevropské a celostátní úrovni. Krajský program jednotlivých stran má za úkol řešit především lokální, krajská témata. Plánujeme však také Vámi zmíněný zákaz stavby mešity na území celého kraje.


Co se týká Vašeho druhého dotazu - vedeme široké diskuse o tom, jak spolupracovat pro další volby. Zatím je však na toto téma ještě čas. Nyní se prioritně soustředíme na krajské volby, v nichž musíme uspět, abychom pomohli krajům. Teprve poté si velmi rádi „vyhrneme rukávy“ a pustíme se do práce na parlamentních volbách. Věřím, že se nám podaří dát nový impuls voličům a nabídnout jim důvěryhodné osobnosti, které vrátí politice zdravý selský rozum.


 S pozdravem

Ivo Valenta