Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.04.2016 15:31:02 - Kateřina Karásková, Praha

prezident

Pane Laudáte, i když se prezident skautům omluvil, nemyslíte, že si Pražský hrad až moc přivlastňuje? Nedávno bylo dokonce uzavřeno Malostranské náměstí. Obávám se že, za chvíli budou prostory hradu jen pro vyvolené. Nebo vás chování prezidenta v této otázce neznepokojuje? Kateřina Karásková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.04.2016 12:36:12 - Ing. František Laudát
Přímo takhle bych to nenazýval. Pan prezident se obklopil lidmi, kteří na důstojné plnění svých povinností prostě nemají (možná až na vzácné výjimky). A samozřejmě, s chabou úrovní nastupují manýry, které mají zakrýt malé sebevědomí. Schopní lidé s nadhledem se tak, jako prezidentovi spolupracovníci , nikdy chovat nebudou. Mně to nejen znepokojuje, ale podstatně více jsem smutný z toho, co chování pana prezidenta a jeho podřízených říká o nás samých. Myslíte si, že s touto úrovní vybudujeme dobrou perspektivu pro naše nástupce? Ať si na to odpoví každý sám. Omlouvám se těm, kteří prezidentem pana Zemana nevolili. Leč, byla jich menší část. Zákaz zpěvu státní hymny na hradním nádvoří už je jen komickou parodií poměrů na Hradě. Osobně jsem si nejprve vzpomněl na Pyšnou princeznu a na scénu, kdy švec si běžel zazpívat za hranici do sousedního království.  Potom mě ale napadlo, proboha, tihle lidé mají určovat současnost a budoucnost naší země a jejích více než deseti miliónů lidí!