Ing. Marian Jurečka

  • KDU-ČSL
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.04.2016 12:43:47 - andre1

Nový vinařský zákon - 1 část

Dobrý den pane ministře.
Musím reagovat na Vaše vystoupení v Poslanecké sněmovně ohledně nového Vinařského zákona.
1. Zmiňoval jste kontroly SZPI u sudového vína. Všiml jste si kolik kontrol bylo u dovozového vína a kolik u tuzemského? Myslím, si, že kdyby byly kontroly ve stejné míře, tak to tuzemské dopadne podobně jako dovozové.
2. Jednání ve Velkých Bílovicích. Také jsem se účastnil a prostor na diskusi byl pouze 1,5 hodiny díky přípravě sálu na večerní akci. Tak neříkejte, že byl dostatečný prostor se svobodně vyjádřit. Zvlášť, když jste před diskusí důrazně všechny přítomné upozornil, že když budou dotazy vyhrocené a , tak to ihned ukončíte. Tomu říkáte svoboda slova a projevu??? A i kdyby byl plný sál, tak si troufáte tvrdit, že 450 lidí je široká vinařská veřejnost??
3. Registrace provozovatelů vinoték. Myslíte si, pane ministře, že se budou registrovat? To radši ukončí podnikání, protože prodej sudového jim dělá 90% obratu. dělal jste si mezi vinotékaři průzkum??

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.