Ing. Marian Jurečka

  • KDU-ČSL
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.04.2016 13:58:27 - andre1

Nový Vinařský zákon - 3. část

6. Tvrdíte, že v řádu dnů zjistíte u vína přítomnost vody a glycerolu. Tak to máte asi špatné informace, protože dle sdělení p. Pavelky ve Velkých Bílovicích to může trvat 1 měsíc a více. A pokud bude toto víno v pořádku, jak můžete někomu bránit v podnikání a zadržovat mu jeho zboží?
7. Prodej vína v bag in boxech. Uvědomujete si, že víno v tomto balení výrazně zdraží? A co na to ekologové? Máte udělanou nějakou studii, na kolik to navíc zatíží životní prostředí?
Závěrem bych chtěl napsat, že podle mého názoru podléhate lobby některým vinařům a osobám, kteří víno v KEG sudech neprodávají a myslí si, že když potlačíte prodej v KEG sudech, tak se bude více prodávat víno tuzemské. Dle mého přesvědčení zákazníci, kteří si kupovali víno stáčené si budou kupovat opět levné lahvové víno z hypermarketů, kde si ho nebudou moci ani ochutnat, prodej tuzemského vína se nezvýší a kdo ho pančoval, tak ho bude pančovat v lahvích.
Přeji Vám krásný den.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.