PhDr. Martin Komárek

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.04.2016 15:51:42 - Milan Jelínek

Co budeš dělat?

Nevážený.
Musím konstatovat, že věšení Husáka byl jistě hrdinný kousek. Ale ad1: bylo to na střední škole, kdy už si si zřejmě alespoň částečně uvědomoval riziko, co by vás čekalo v případě kdyby vás někdo chytil. Tak že z části mladická nerozvážnost, z části možná protest. Pokud jsi si uvědomoval proti čemu. Ad2 : neponoukala vás k tomu nějaká - bůh ví jaká...
Ale k otázce. Co budeš dělat, až se jednou s těmi takto vychovávanými dětmi názorově rozejdeš, a začnou někde házet skutečné kameny na tvého kandidáta, nedej Bože na tebe? Budeš se divit, kde se to v nich bere? No alespoň je vidět s jakou politickou kulturou sedí poslanci v námi placených lavicích. A poslanci Zimolovi prosím tě vyřiď, že hostinský Palivec, si za posraný obraz Císaře pána šel sednout.
Milan Jelínek

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.05.2016 20:29:58 - PhDr. Martin Komárek

 Dobrý muži,

husy jsme spolu nepásli. Prosím, až příště budete klást dotaz, pijte o něco méně nebo o něco více, aby to mělo hlavu a patu. Takto nemá, takže není nač odpovídat.