Mgr. Dana Váhalová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.05.2016 15:05:47 - Daněková

extrémisté na vzestupu

Vyhrávají nebo přinejmenším bodují ve volbách snad všude v Evropě. Co když se dostanou, tuším, za dva roky i do EP? Co bude pak S EU a Evropu jako takovou? Podle mě je tento problém podceňován

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.05.2016 11:54:16 - Mgr. Dana Váhalová
Máte pravdu, že v dnešní rozbouřené době zaznamenávají volební výsledky nesystémové strany.  Umějí lépe křičet a nemusí řešit konkrétní problémy.  Přitom jejich jednostranné návrhy nejsou schopny nic vyřešit, pouze vyvolat další problémy. Voliči volbou těchto stran však vyjadřují, kromě jejich tvrdého jádra, svůj nesouhlas s politikou zavedených stran. V této souvislosti je třeba tyto obavy občanů vnímat a řešit. Jednostranné rozhodnutí některých zavedených politiků totiž někdy nepřispívají k řešení problému a platí to zejména o migrační krizi, kde evropské elity stále tápou a vytvářejí někdy návrhy, kterým občané nerozumí nebo jsou proti.