JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.05.2016 23:53:31 - Docent

Události komentáře

Dobrý den pane hejtmane, dnes večer jste ukázal, že nejste zbabělec ani pokrytec. Bohužel v současné čssd je takových lidí na vedoucích místech strašně málo. Osobně Vás podporuji, ale jako stranu celkově už ne. Lidé jako sobotka, diensbier, valáchová, zaorálek kopou čssd velmi hluboký hrob ze kterého se už nemusí nikdy dostat. Z toho jaké bláboly opakovaně říkají v médicíh usuzuji, že vůbec nerefklektují názory voličů z důvodů tkzv. vyšších cílů. Budete kandidovat na příštího předsedu čssd nebo je to předem marný boj?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.06.2016 8:59:17 - JUDr. Michal Hašek

V předčasných parlamentních volbách v říjnu 2013 jsem byl zvolen poslancem Poslanecké sněmovny s nejvyšším počtem preferenčních hlasů v Jihomoravském kraji. V dubnu 2014 jsem se rozhodl vzdát poslaneckého mandátu a naplno se věnovat práci hejtmana Jihomoravského kraje a předsedy Asociace krajů ČR. Bylo to politicky těžké rozhodnutí, ale plně jsem respektoval usnesení ústředního výkonného výboru ČSSD z roku 2013 a jako hrdý jihomoravský patriot jsem dal přednost práci pro Jihomoravský kraj. Ve funkci hejtmana jsem druhé volební období. Veškeré úsilí věnuji práci pro jižní Moravu a plnění volebního programu ČSSD. Mým aktuálním cílem je vybojovat potřetí za sebou pro ČSSD vítězství v krajských volbách na jižní Moravě. Vážím si podpory předsedy ČSSD i členské základny.  Ambici stát se předsedou strany v současné době nemám.