JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.05.2016 11:57:45 - Bulva

lánská schůzka

Asi mi něco uniklo, a to, jak zneužil Sobotka lánské schůzky? Nezneužil jste vy jeho důvěry? A co je horší, lhal jste v přímém přenosu všem občanům. Nutil vás k tomu někdo? Podle mě každý nese vinu za své jednání a vás možná trochu ospravedlňuje, že jste se pak stáhl.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.06.2016 9:27:30 - JUDr. Michal Hašek

Lánská schůzka byla mezníkem v sociální demokracii. Já jsem se poté omluvil za to, že jsem ji v televizi popíral. Udělal jsem chybu. Ale s pěti lidmi jsem si podal ruku a potom jsem držel slovo. Zaplatil jsem politickým harakiri a jsem rád, že jsem dostal důvěru od premiéra i jihomoravské ČSSD, abych se stal lídrem jihomoravské krajské kandidátky ČSSD. Po téměř třech letech je jiná situace, v Evropě i ve světě jsou válečné konflikty, máme tu globální migraci… Za těchto okolností jako ČSSD musíme táhnout za jeden provaz, abychom jako poslední velká tradiční strana dokázali obhájit koncept politiky. Aby se nestala byznysem, kde se budou střídat miliardáři.