Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.05.2016 15:08:46 - Docent

Spolupráce SPD a SPO

Dobrý den pane poslanče, zaznamenal jsem ohlášenou koordinaci do krajských voleb. Naprosto s Vámi souhlasím a podporuji to, protože doba si to žádá. Parlamentní mainstream strany totiž doufají, že se menší strany NIKDY na ničem nedohodnou a oni budou vládnou v nové národní frontě na věčné časy - viz. pan Konvička a pučisté z úsvitu skončili dřív než začali. Ostudná trapárna. Pokud se budete držet základních bodů jako - NE kvotám, Ne islamizaci, Ne pokrytectví sluníčkářů, NE - vymývání mozků ČT a dalších médií, Ne - provařeným neziskovkám všeho druhu ANO - skutečně přímé demokracii, ANO - tradičním hodnotám (rodina, vlastenectví), ANo - změna statusu vodáren ANo - vyvážené zahraniční politice Ano- podpoře českého zemědělství a venkova, ANO - prezident Zeman, tak se nemusí bát, že ve volbách neuspějete - propadnete. Většina lidí si pořád ještě dokáže navzdory obrovské propagandě udělat vlastní názor a dokáže rozeznat kde je pravda. PS: Je pravda, že jste v čt na černé listině?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.05.2016 11:04:41 - Tomio Okamura
Dobrý den,vidím to naprosto stejně. A pokud jde o ČT, tak samozřejmě jediný člověk, který nás občas jednou za rok pozve, je paní Jílková - jinak platí pro nás absolutní stopka. 
Přeji, ať se Vám daří.
Tomio Okamura