ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.05.2016 13:58:52 - moukes

marketing

Budete kandidovat se svobodnými v krajských volbách, jejichž marketing je znám, že je absolutně tragický. Přitom ted nastávají velmi příznivé podmínky pro to, aby strana jako svobodní/ soukromnící uspěli:
1)z top se stala vlastizrádná neomarxistická strana. Ano likviduje živnostníky a svobody lidí jako nikdo předtím. Takže pravicový volič nemá koho volit - pokud má krátkou pamět, tak volí ods
2)Svobodní jsou dlouhodobě známí tím, že chtějí vystoupit z eu - ted tomu veřenost je nakloněna jako nikdy předtím
3)Svobodní nemají moc peněz, ale vy ano - peníze jsou nutnost pro uspěch ve volbách
...
Podle toho, jak svobodní furt jedou ekonomický témata, který lidi nezajímaj, tak asi nemají profesionály na marketing - zajímalo by mě, jestli je vy budete využívat?...bez toho se nedá uspět...tvrdý postoj k migrantům a trochu ustup z liberalismu (nerušit příspěvky na děti apod.) je podle mě základ, aby svobodní/ soukromníci se dostali do krajů a pak i do parlamentu. Co si myslíte Vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.05.2016 10:33:40 - Ivo Valenta
 

Dobrý den,

Dobrý den, děkuji Vám za shrnutí určité předvolební atmosféry pro nadcházející volby, uvidíme, zda máte pravdu či nikoliv. Nerad bych hodnotil kampaně či jiné PR politických stran, primárně mi jde hlavně o program uskupení, se kterým jdu do voleb, a tam se s členy Svobodných jednoznačně potkáváme. Každopádně volební kampaň Strany soukromníků a Svobodných má zcela novou a speciálně vytvářenou vizualizaci.

Souhlasím s Vámi v tom, že stejně jako si současná doba vyžaduje profesionalizaci v jiných záležitostech života, tak pronikla i do volebních kampaní. Nejedná se o nic ojedinělého a podobný trend pozorujeme i v jiných zemích, kde jsou podle mne v mnohém ještě dále. Primárně jde o celkový program, samozřejmě nemůžete mluvit jen o ekonomice, ale o všem ostatním, co se občanů dotýká. Volební strategii Svobodných jsem dosud příliš nesledoval, jen vím o slušných a chytrých lidem v této straně, o programu, se kterým se ztotožňuji a také o tom, jak je důležité spojovat síly před volbami proti jiným stranám, ať už levici jako takové či demagogii, kterou představuje A. Babiš. Se Svobodnými jsme se ideově i lidsky v mnohém potkali a proto spolupracujeme. Máme dobrý tým a já mu věřím.

S pozdravem Ivo Valenta