ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.05.2016 14:14:55 - katuše

Název vaší strany je pro mě zavádějící.

Jsem obyčejná zaměstnankyně. Proč bych vás měla volit? Nepřijde mi, že byste byli strana pro většinu pracujících. Jaké výhody jim nabízíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.05.2016 9:42:36 - Ivo Valenta


Dobrý den,

to je zajímavá otázka a rád ji vysvětlím. Myslím si totiž, že i jako zaměstnankyně jste "soukromá osoba", která má právo na to, aby ji stát co nejméně zasahoval do života. Nepotřebujete určitě vodit za ruku a víte, co Vás trápí a co by měl stát změnit, aby se Vám žilo "lépe".  Mezi příznivci koalice nejsou jen podnikatelé a živnostníci, ale také ostatní zodpovědní občané se smyslem pro spravedlnost.

Ano, je třeba mít na zřeteli také drobné živnostníky a řemeslníky. Jejich produkty a výrobky jsou důležité pro nás všechny a daleko kvalitnější, než „náhražky“ dovážené ze zahraničí. Pakliže jim dál bude stát házet klacky pod nohy a oni svou činnost ukončí, doplatíme na to všichni.

Svobodní a Soukromníci jsou tu pro všechny aktivní lidi, nejen pro ty, kteří se rozhodli být zaměstnavateli a vybudovat vlastní byznys. Na druhou stranu však je třeba dodat, že pokud se bude dařit dobře Vašemu zaměstnavateli, bude se dobře dařit i Vám.

Ivo Valenta