Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.05.2016 14:33:59 - Cenzura bude

Výrobci reflexních vest nemají kšeft?

Dobrý den. Tak jsem se dozvěděl, že naši moudří úředníci nařídili, aby si motoristé pořídili nové reflexní vesty. Ty původní, které mají v drtivé většině řidiči ještě nerozbalené v původním obalu v povinné výbavě svého automobilu prý nevyhovují, tak si každý musí povinně koupit nové. Co ještě na nás poslanci vymyslí? Že náhradní žárovka v autě, kterou si stejně 99% majitelů nových aut samo nevymění, nesmí být starší než 2 roky? Nebo že zvedák na auta musí mít každý rok povinnou revizi? Je to hrůza, co se pořád nového vymýšlí. Támhle si lidé musí povinně koupit to, tam ono, tam vyhodí 300 stovky, tůdle 600 stovek, je to sám poplatek, že už si připadám jako v pohádce Pyšná princezna či v jedné novější, kde lidé platili daň z přidané hlíny. Tamhle poslanci utáhnou šroubek, támhle z lidí vytáhnou nepřímo, přes vestičky nějakou tu kačku, oni si to nechají zase líbit a Velký bratr má zas na své sociální experimenty a podobně nesmysly. Nemáte někdy dojem, že RVHP byla slabým odvarem EU?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.05.2016 18:49:28 - Mgr. Stanislav Huml
Dej byrokratovi moc a vymyslí tiskopis. Souhlasím, že některé předpisy EU jsou nesmyslné a nepochopitelné. Ostatně si myslím, že nový předpis se má vztahovat na nové výrobky a nikoliv na vesty již v autě používané.