Ing. Josef Hájek

  • ANO 2011
  • Orlová
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,09. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.05.2016 11:14:56 - Pavol Kris.

OKD

Ponese někdo za výrazně podhodnocený prodej politickou odpovědnost? A co samotný Bakala, budete se někdy někomu zpovídat za to, že společnost vytuneloval nebo mu to u nás projde?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.06.2016 17:07:57 - Ing. Josef Hájek
 Dobrý den,v posledním červnovém týdnu je svolána mimořádná schůze k problematice OKD.  Rozhodující podíl za vytunelování OKD má ODS a ČSSD. Jelikož Bakala dával peníze i Kalouskově TOP-09 tak předpokládám, že tyto strany pořad schůze nepodpoří. Řadu měsíců probíhá  soudní spor k provatizaci OKD, v které je vyčíslena škoda státu na téměř 6 mld Kč. Česká televize se na rozdíl od Čapího hnízda  této  soudní při vůbec nevěnuje. Můžete si spolu se mnou položit otázku z jakého důvodu, když je Česká  televize tvz."nezávislá".Tento týden Chovanec z ČSSD rozprášil Šlachtův útvar pro odhalování organizovaného zločinu a tak si Bakala a politici, kteří umožnili vytunelovat OKD mohou oddychnout.Věřte mi, že mě neskutečně štve, že si  Bakala,s úsměvem na rtech, v klidu vychutnává svůj oblíbený doutník na břehu Ženevského jezera s ukradnutými miliardami v kapse. A pak že spravedlnost není slepá.Váš J.H.