Mgr. Herbert Pavera

Koukněte: https://www.herbertpavera.cz/zustanme-v-kontaktu
  • TOP 09
  • Opava
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.05.2016 12:40:09 - Kočko-pes

Množírny

Už jste se na toto téma vyjadřoval, ale je evidentní, že to nestačí. Kdy nějaký politik problém uchopí a začne řešit? Proč se aspoň pro začátek nedefinuje v zákoně, co je to množírna a případně nějaké požadavky např. na velikost výběhů, stravování, povinné kontroly u veterináře....Kvůli nelegálnímu obchodu s drogami, zbraněmi a dětmi vznikají speciální útvary. Co uděláte pro němé tváře?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.05.2016 9:54:39 - Mgr. Herbert Pavera
Dobrý den, pro němé tváře si myslím, že se snažíme dělat dost, ale jde to velmi pomalu. Máme připravený zákon a vyhlášku  o označování a centrální evidenci psů a vyhlášku o podmínkách chovu psů. Přestože jsou v komisi odborníci veterináři i zástupci MZe a Veterinární správy, je složité dát dohromady zákon tak, aby ho nikdo nerozcupoval a aby byl smysluplný. Navíc jde nyní do sněmovny zákon o zákazu chovu kožešinových zvířat jen pro kožešiny. Budeme se snažit připravované zákony předložit do vlády během letošního léta a věřím, že nás vláda podpoří.