Radek Uchytil

Leader Svobodných do krajských voleb v Libereckém kraji.
  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.05.2016 14:28:18 - tomas moukes

marketing

Začnete někdy využívat profesionály na marketing?Protože ten ted u svobodných není moc dobrý, což je strašná škoda. Třeba proč jedete pořád jen ekonomická témata, který lidi nezajímají?Ted jsou migranti na prvním místě a ostatní strany s tím pracují, jak vidíte na bilboardech po celé republice...nebo proč nedáte odkaz na krajský program na stránky svobodných a facebook?Vždyt to se nedá skoro najít, i když se člověk snaží....třeba u eurovoleb bylo vidět, že to dělal profesionál - jednoduchý hesla, to na lidi bohužel prostě platí...přitom ted máte výbornou šanci:
1)top je vlastizrádná neomarxistická strana, ano likviduje živnostníky...takže pravicový volič má krátkou pamět a vrací se k ods, to je škoda
2)jste známí, že chcete vystoupit z eu, ted na to lidi hodně slyší
3)valenta vám může dát prachy na kampan, bez peněz to nejde
Chápu, že jste cenzurovaný v médiích, ale to třeba okamura taky a tak je aktivní na facebooku, kde má 244k fandů, takže to jde...přitom svobodní si uspěch zaslouží

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.05.2016 22:10:05 - Radek Uchytil
 Omlouvám se za pozdní odpověď, moje chyba.
 Profesionály využíváme, ale jsme bohužel limitováni prostředky. My se pohybujeme v jednotkách a zavedené strany v desítkách a stovkách milionů na kampaň. Je to bohužel poznat. Téma migrace nemá jednoduché řešení, nevěříme, že prostý zákaz islámu něco vyřeší. Máme velmi dobrý a poměrně přísný azylový zákon. Naše řešení je neustoupit tlaku EU na přerozdělování migrantů, striktně dodržovat stávající zákon a odmítnout jeho zmírnění.............. A to není marketingové heslo jako když někdo slíbí že to prostě zařídí.Programy do krajských voleb jsou postupně zveřejňovány. Nyní jednáme se stranou Soukromníků i v Libereckém kraji na koalici do krajských voleb. Pan Valenta nám žádné peníze nedává, ty jdou ze strany Soukromníků, které Valenta podporuje. Okamura je kapitola sama o sobě, byl známou osobností už před vstupem do politiky, nedrží se žádného politického směru a to mu dává velkou volnost v nabídce jednoduchých a líbivých projevů.