Ing. Pavlína Nytrová

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.05.2016 15:59:15 - Kamil z Prahy 5

Jak se k hlasování postavíte?

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Hejtman-Jihoceskeho-kraje-Zimola-ozivil-navrh-KSCM-na-zdaneni-financnich-nahrad-cirkvi-436369 A musí se vůbec sněmovna návrhem zabývat? Děkuji. Kamil

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.05.2016 15:39:11 - Ing. Pavlína Nytrová
 Dobrý den přeji a děkuji za dotaz. Od počátku jsem byla proti zákonu o církevních restitucích a svůj názor jsem nezměnila. Především jsem nesouhlasila s tím, že tehdejší poslanci přijali zákon, který odmítala většina naší společnosti. Místo toho, aby se politici snažili občany přesvědčit pádnými argumenty, normu přijali. Myslím si, že bychom měli přijímat zákony, které mají podporu veřejnosti a které podpoří poslanci napříč politickým spektrem. Takové normy by byly dlouhodobě respektovány a nebyly by zbytečně novelizovány. Zda se návrh jihočeských krajských zastupitelů dostane na jednání Poslanecké sněmovny nevím, záleží to na mnoha aspektech. Pokud se na jednání, tedy do 1. čtení, dostane návrh novely zákona, kterou by se zdanily finanční náhrady za nevydaný církevní majetek, pak ani to ještě nemusí znamenat, že se jim dále budeme zabývat. Já osobně bych jej podpořila.