prof. Ing. Eva Kislingerová, CSc.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.03.2017 10:12:00

Startovací byty pomohou mladým rodinám či samoživitelkám řešit jejich situaci

Startovací byty pomohou mladým rodinám či samoživitelkám řešit jejich situaci

Náměstkyně primátorky hl. m. Prahy Eva Kislingerová pokračuje v pracovních návštěvách pražských městských částí. Tentokrát navštívila Modřany.

Starosta Milan Maruštík s dalšími členy Rady městské části Praha 12 seznámili náměstkyni Kislingerovou s připravovanými projekty. „Obyvatelé Prahy 12 vybírali v loňském roce priority, mezi kterými jsou například revitalizace zelených ploch, domov pro seniory, či čtyřproudové napojení na okruh, plánovaná varianta 5A,“ sdělil starosta Maruštík.

V Modřanech náměstkyně Kisligerová také navštívila Viniční domek, který Praha 12 před několika lety úspěšně zrekonstruovala a využívá ho ke společenským a kulturním akcím.

Prohlédla si rovněž objekt v Modřanské ulici, kde by mělo vzniknout dvacet dva startovacích bytů. „Jsem moc ráda, že městská část vnímá potřeby mladých rodin, či matek samoživitelek, kterým by takovéto bydlení pomohlo řešit jejich složitou situaci. Jako náměstkyně pro finance hlavního města Prahy a zároveň jako členka komise pro fond Rozvoje dostupného bydlení v hlavním městě se budu snažit nalézt možnosti, jak tento projekt podpořit“.

Závěr návštěvy náměstkyně Kislingerové v Praze 12 patřil lokalitě, kde by měl do roka vzniknout Centrální park Modřany.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama