prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.

  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.12.2017 18:24:00

Hejtman Vondrák na Štědrý den opět navštívil hasiče, záchranáře i policisty

Hejtman Vondrák na Štědrý den opět navštívil hasiče, záchranáře i policisty

Stejně jak minulý rok navštívil na Štědrý den ráno hejtman kraje Ivo Vondrák zástupce Integrovaného záchranného systému . Celkem navštívil 12 stanic nejen v Ostravě, ale například i v Třinci, kde Všem poděkoval za celoroční profesionální nasazení.

 Hejtman Moravskoslezského kraje spolu s ministrem vnitra Lubomírem Metnarem, policejním prezidentem Tomášem Tuhým, primátorem Ostravy Tomášem Macurou a představiteli záchranných složek strávili vánoční dopoledne návštěvami stanic Integrovaného záchranného systému.

"Ne všichni si mohou dnešní sváteční den užít doma s rodinou. O naše bezpečí se samozřejmě i během svátků starají hasiči, policisté i záchranáři. Jejich práce je třeba si vážit a je na místě jim právě v tento sváteční den poděkovat," řekl hejtman kraje Ivo Vondrák.

Pracovníkům Integrovaného záchranného systému předal dárky od Moravskoslezského kraje, popřál jim poklidné svátky, a dodal, že věří, že je o letošních Vánocích bude čekat co nejméně výjezdů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama