prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.

  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.12.2018 7:32:00

Huť by měla být prodána tomu, kdo zajistí její rozvoj

Huť by měla být prodána tomu, kdo zajistí její rozvoj

Moravskoslezský hejtman Ivo Vondrák včera jednal s Jonem Boltonem, výkonným ředitelem společnosti Liberty House, která se má stát novým majitelem huti ArcelorMittal Ostrava.

 "Výkonný ředitel společnosti Liberty House, která se má stát novým majitelem huti ArcelorMittal Ostrava, Jon Bolton mě informoval o aktuální situaci v celém procesu. Mluvili jsme zejména o investicích této společnosti v ostravské huti, protože bez nich se do budoucna neobejde, nemůže fungovat. Také o vývoji zaměstnanosti a vztahu vedení firmy s odbory. Pan Bolton potvrdil ochotu společnosti Liberty House formalizovat v podobě smlouvy udržitelný rozvoj ostravské huti. To je pro náš kraj důležité, protože huť by měla být prodána tomu, kdo zajistí její rozvoj, udrží zaměstnanost a sociální smír. Rozebírali jsme proto možnosti podepsání trojstranné dohody mezi Liberty House, odbory a vládou. Ta by mohla podpořit vzájemnou důvěru mezi budoucím vlastníkem huti a zaměstnanci, kteří mají obavy o další existenci," řekl hejtman Vondrák.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama