prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.

  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.09.2021 14:51:00

Piráti jsou absolutně nepředvídatelní

Piráti jsou absolutně nepředvídatelní

Komentář na facebookovém profilu k neurčitostem pirátského programu

 Hlas pro SPOLU je v daný okamžik i hlasem pro Piráty. Každý člověk, který jen trochu sleduje politiku, je teď velmi ve střehu, protože co Piráti předvádějí ideově, je něco naprosto neuvěřitelného. Neurčitost toho, co se bude dít, přesahuje přijatelnou mez.

Piráti jsou absolutně nepředvídatelní, nemají jasného lídra, Ivan Bartoš mi připadá slabý a málo kompetentní. Připadá mi, že nemá problém názorově otočit v úplně fundamentálních oblastech, jako je členství v NATO nebo přijímání migrantů.

Představa, že by tento neukotvený člověk s neřízenou stranou, která spíš řídí jeho, byl premiérem, by znamenala, že nebudeme absolutně vědět, co bude zítra. Vezměte si, co se stalo v Německu, kde chtějí znárodňovat byty. Jeden Pirát nedávno napsal na Twitter, že chce nadbytečnou plochu bytů zdanit.

Daleko více mě mrzí, že Piráti jsou schopni zamlžit svá předchozí vyjádření a netrvat na nich. Jsou nevyzrálí. Nemají zkušenosti z reálného života a zkušenosti se nedají naučit, ty se musí prožít. Myslím, že si to lidé začínají uvědomovat, proto také jejich preference začaly klesat, a dokonce v měření samostatných stran jsou už pod STAN.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama