prof. Ing. Jiří Drahoš, DrSc., dr. h. c. mult.

  • BPP
  • Praha 4
  • místopředseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.09.2021 7:46:00

Komu (ne)záleží na českých učitelích

Komu (ne)záleží na českých učitelích

Komentář na facebookovém profilu k neprojednání senátní vratky novely zákona o pedagogických pracovnících na půdě Poslanecké sněmovny

Včerejšek jasně ukázal, komu záleží na důstojných podmínkách učitelů a na kvalitním vzdělávání v naší zemi. Poslanci ANO a ČSSD s podporou komunistů definitivně pohřbili zákon o pedagogických pracovnících, který navrhoval jejich vlastní ministr.

Učinili tak navíc velmi zbabělým způsobem – téměř půl roku opakovaně odmítali zařadit senátní vratku tohoto zákona na program jednání sněmovny. Jinak by totiž museli jít s pravdou ven a ukázat, že jim na našich učitelích vůbec nezáleží. Absurditu celé situace jen podtrhl premiér Babiš, který se ve své nové marketingové knize chlubí, jak "zařídil schválení zákona o pedagogických pracovnících".

Tohle je zkrátka realita současné české politiky, pokud jde o zákony, které mohou opravdu něco zlepšit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama