prof. MUDr. Vlastimil Válek , CSc., MBA, EBIR

  • TOP 09
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.08.2022 14:40:00

Celý přístup Andreje Babiše ke zdravotnictví - nereálný, vylhaný a absurdní

Celý přístup Andreje Babiše ke zdravotnictví - nereálný, vylhaný a absurdní

Komentář na facebookovém profilu k Andreji Babišovi.

 Je sice fajn, že poslanec Babiš projednou dorazil do práce, ale pokud chce takhle lhát o zdravotnictví a děsit občany, tak to mohl klidně zůstat v obytňáku. Tupý kolovrátek bezobsažných PR frází je stejný jako celý přístup Andreje Babiše ke zdravotnictví - nereálný, vylhaný a absurdní.

Boji s rakovinou jsem zasvětil celý profesní život a tomu se jako ministr nezprotivím. Mou misí i v rámci #CZPRES je zlepšit onkologickou péči a dostat ji do regionů. Např. do KV kraje, kde je jí nedostatek, což by AB věděl, kdyby se zeptal své poslankyně Jany Mračkové Vildumetzové.

A pokud neví, co bylo v Portugalsku, ať se zeptá paní poslankyně Adámkové, která tam spolu s dalšími poslanci byla. Byli jsme v jednom z nejlepších onkocenter na světě, které na rozdíl od nesmyslného onkocentra, které chtěl stavět při FNKV, skutečně funguje a pomáhá.

ANO mělo ministerstvo zdravotnictví 4 roky a tragické dopady vidíme dodnes - horší dostupnost péče, delší čekací doba na lékařské výkony, nekompetentní řešení pandemie, do které AB neustále zasahoval a pletl páté přes deváté. Tyhle průšvihy musí naše vláda hasit doteď.

Ale samozřejmě nikdy nezapomněl myslet na svůj byznys, kdy během jeho vlády jeho reprodukčním klinikám významně rostly zisky. Mám tohoto dost. Zdravotnictví AB nerozumí a svými zásahy ho rozvracel roky. To, že nám vyčítá, že hasíme jeho průšvihy, považuji za neskutečnou drzost.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama