prof. MUDr. Vlastimil Válek , CSc., MBA, EBIR

  • TOP 09
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.03.2021 12:45:00

Co si myslet o vládě, která za války rozdává slepé náboje?

Co si myslet o vládě, která za války rozdává slepé náboje?

Komentář na facebookovém profilu ke kvalitě ochranných prostředků

 Vláda nejen že nezvládá řešit pandemii a kvůli její naprosté neschopnosti a lhostejnosti zbytečně umírají lidé, ale ještě toleruje dovoz nekvalitních a pochybných respirátorů a testů.

Respirátory nesplňují normu FFP2 a ČOI nad tím zavírá oči. Jaká je spolehlivost některých antigenních testů se přesvědčili podnikatelé sami, když nakoupili testy za desetitisíce korun, aby nakonec zjistili, že jim k ničemu nejsou, když ukazují falešnou pozitivitu (to je prosím zkušenost z reálného světa).

ČOI diskusi o kvalitě testů a respirátorů redukuje na to, že loni byly výjimky, a už nedodává, že ty nelegální respirátory jsou uváděny na trh nově a nově, přičemž většina z nich nikdy žádnou výjimku neměla. Označení KN95 není hlavní problém, ale problém je, že řada respirátorů není řádně certifikovaná a nemá označení CE.

Ano, je válka, ale co si myslet o vládě, která za války rozdává slepé náboje a dělá, že nevidí, když ji na toto řada lidí upozorňuje?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama