prof. MUDr. Vlastimil Válek , CSc., MBA, EBIR

  • TOP 09
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.01.2023 18:08:00

Jednal jsem s vedením i zaměstnanci nemocnice

Jednal jsem s vedením i zaměstnanci nemocnice

Komentář na facebookovém profilu k návštěvě břeclavské nemocnice.

 Dnes jednání v nemocnici v Břeclavě, odkud zdravím i paní poslankyni Mračkovou Vildumetzovou, která tvrdí, že vláda nejezdí do regionů. Byla to další z více než 70 návštěv zdravotnických či sociálních zařízení a akcí, které jsem po celém Česku jako ministr zdravotnictví zatím navštívil. Jednal jsem s vedením i zaměstnanci nemocnice o tom, kde je tlačí bota a jak může Ministerstvo zdravotnictví České republiky pomoci.

Návštěva pro mě měla i osobní rozměr, protože tu jako lékaři na poliklinice kdysi pracovali oba moji rodiče. Nemocnice samotná tehdy ještě nestála. Mně sem ale po škole nevzali s tím, že přednost mají lékaři s dělnickým původem. Tento hloupý bolševický přístup ale naštěstí odešel s komunistickým režimem.

Díky za dnešní jednání a těším se na další spolupráci!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama