prof. MUDr. Vlastimil Válek , CSc., MBA, EBIR

  • TOP 09
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.10.2022 15:45:00

Jsem opravdu hrdý na Markétu Pekarovou Adamovou

Jsem opravdu hrdý na Markétu Pekarovou Adamovou

Komentář na facebookovém profilu k informaci o chystaném trestním oznámení na Markétu Pekarovou Adamovou

 Od chopení se předsednického žezla TOP 09 i Sněmovny s grácií čelí urážkám, osobním atakům i nevybíravé rétorice některých členů ANO a hoaxům ze strany extremistické SPD.

Přiznejme si, že některé výroky Andreje Babiše si s těmi extremistickými moc nezadají. Třeba ten, jak ji označil za symbol zla a nenávisti. Už to bylo na omluvu. Jenže té se od opozičního šéfa nedočkáte. A když, tak napíše, že ji stejně nemyslí vážně. Ostatně paní Filipová, která se ohradila proti účelové lži o Sorosem placených demonstrantech, to má černé na bílém.

Senátní kandidáti hnutí ANO místo přiznání porážky pokračují ve vyhrocené rétorice a chtějí na předsedkyni TOP 09 podat trestní oznámení za výrok, že někteří jdou do horní komory jenom kvůli imunitě. Absurdní, že v čele této rétorické inkvizice stojí Jana Nagyová, které senátní kampaň téměř kolidovala s výpovědí před soudem.

Jistě, klidně podejte trestní oznámení. Je to vaše svaté právo. Jen pokud budete v podobném duchu pokračovat i dál, tak se obávám, aby se vám to vykopávání společenských příkopů nevymklo z rukou a nedopadlo to jako trumpovská eskalace, která vedla k útoku na americký parlament.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama