prof. MUDr. Vlastimil Válek , CSc., MBA, EBIR

  • TOP 09
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.10.2022 17:14:00

Očkujme se pro plné školy

Očkujme se pro plné školy

Komentář k ohrožení školní výuky epidemií koronaviru

 Práce učitele je svým způsobem posláním a je frustrující, když se mu nemůžete věnovat na plno a musíte se spolehnout na plošnou online výuku. Sám učím, takže tomu rozumím, byť vysokoškolská výuka se od té primární a sekundární liší. Ta praktická je do online prostoru nepřenositelná - na videu se prostě vařit nenaučíte a pochybuji, že taková výměna brzd se lépe ukazuje na videu než v dílně.

Nechci, aby se opakovaly plošné lockdowny a dělám pro to s odborným týmem maximum. Bohužel, koronavir nezmizel. Bohužel, je to stále nebezpečné onemocnění. Naštěstí máme očkování, které pomáhá předcházet vážnému průběhu onemocnění. Zdraví přeje připraveným, za tím si stojím jako ministr i jako lékař.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama