prof. MUDr. Vlastimil Válek , CSc., MBA, EBIR

  • TOP 09
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.10.2022 17:45:00

Podpoříme diety ve školách

Podpoříme diety ve školách

Komentář na facebookovém profilu k setkání celiaků.

 Na setkání celiaků jsem si vyslechl několik podnětných vystoupení.

Poprvé jsem byl na této akci pořádané ing. Ježorkem už v roce 2003, tehdy ještě na výstavišti v Brně. Měli jsme mnoho plánů a postupně je realizujeme. Do konce příštího roku realizujeme všechny, včetně podpory diet ve školách.

V roce 2003 jsem na tuto akci také dovezl ultrazvukový přístroj a ve spolupráci s firmou Philips představil metodu, kterou můj tým vymyslel a publikoval, tj. jak vyšetřit tenké střevo u podezření na celiakii ultrazvukem. Vše pokračuje a dnes je tato metoda rozšířena po celém světě. A v roce 2022 na této akci už ultrazvuk střev dělají žáci mých žáků. Je to fakt radost o to víc, že pár pacientů jsem si dnes mohl vyšetřit i já.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama