prof. MUDr. Vlastimil Válek , CSc., MBA, EBIR

  • TOP 09
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.06.2022 20:40:00

Také se tam může zhasnout. Ani ti, co volili, nebudou vědět, koho volili

Také se tam může zhasnout. Ani ti, co volili, nebudou vědět, koho volili

Projev na 25. schůzi Poslanecké sněmovny 3. června 2022 k návrhu na volbu člena Rady České televize na uvolněné místo s funkčním obdobím do 27. května 2026.

 Tak víkend - děkuji, paní předsedající - se blíží. Myslím si, že nemá smysl některé věci hrotit. Pokud bych to chtěl zlehčovat, tak udělat z tajné volby ještě tajnější nebo tajemnější, také se tam může zhasnout. To ani ti, co volili, nebudou vědět, koho volili. (Pobavení.) Nicméně já bych za sebe chtěl říct, že mě nikdo nekontroloval, nikomu jsem nic neukazoval, a pokud se rozhodnu někomu říct, jak jsem volil, nebo mu ukázat, jak jsem volil, nezlobte se, je to moje rozhodnutí a co je vám komu po tom! (Potlesk zprava.)
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama