prof. MUDr. Vlastimil Válek , CSc., MBA, EBIR

  • TOP 09
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.08.2022 18:04:00

Ukrajinu podpoříme všemi možnými prostředky

Ukrajinu podpoříme všemi možnými prostředky

Komentář na facebookovém profilu k výročí invaze vojsk Varšavské smlouvy

 Co pro mě znamenal 21. srpen 1968? Jako malé dítě jsem viděl nešťastné rodiče a rozbitou naději. Tanky v ulicích, strach, zmatek. Ani dospělí nechápali a nevěřili tomu, jak se to může dít.

Co nám agrese sovětských a spřátelených vojsk sebrala? Úplně všechno! K moci se "díky" namířeným hlavním tanků dostali podlézači sovětského režimu, ochotni udělat cokoliv. Řídit naše životy do nejmenšího detailu. Co můžeš říkat, co si můžeš myslet, jestli můžeš studovat a kde ti dovolí pracovat.

Dnešní Putinovo Rusko se roztahuje po Evropě znovu. Závidí nám svobodu, vyspělost a příležitosti. Neumí se dostat z jejich mizerné úrovně, proto chtějí naše výsady rozbít.

Bohužel za pomoci více či méně skrytých kolaborantů a v ruské páté koloně působících nejrůznějších Biľaků, Indrů či Kolderů. Ruské agresory nepustíme a nenecháme se znovu ovládnout. Máme výhody spojené Evropy i členství v NATO. Ukrajinu podpoříme všemi možnými prostředky, protože bojuje taky za to, abychom už nikdy nezažili takový 21. srpen, jaký jsme zažili v roce 1968.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama