prof. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc.

  • BPP
  • Hradec Králové
  • primátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.06.2021 10:01:00

Město pokračuje v nákupu vybavení budovy odlehčovací služby Honkova

Město pokračuje v nákupu vybavení budovy odlehčovací služby Honkova

Budova odlehčovací služby v Honkově ulici má zahájit svůj provoz začátkem příštího roku. Do té doby musí město zajistit její vybavení, které se bude skládat z obyčejného uživatelského nábytku i specializovaných zařízení.

Rada města schválila vypsání výběrového řízení na nákup kancelářského nábytku v předpokládané hodnotě 1,5 milionu korun, finální cenu ale určí až výsledek výběrového řízení.

„Vzhledem k tomu, že stavební práce na budově odlehčovací služby v Honkově ulici pokračují podle plánu, musíme během těchto měsíců zajistit potřebné vybavení budovy. Pokračujeme tedy v sérii několika výběrových řízení. Již jsme pořídili zvedací systém a máme vysoutěženého dodavatele elektrických pečovatelských lůžek. Nyní jsme schválili vypsání výběrového řízení na dodavatele části nábytku, další část se chystáme soutěžit ještě o prázdninách,“ říká primátor města Alexandr Hrabálek.

Zadávací podmínky výběrového řízení na dodávku kancelářského vybavení město konzultovalo také s provozovatelem odlehčovací služby, kterým bude organizace Sociální služby Hradec Králové. „Před pár dny byl správní radou jmenován ředitel, který je statutárním zástupcem této organizace,“ potvrzuje primátor.

Na stavbě budovy odlehčovací služby v Honkově ulici se nyní dokončují venkovní omítky a střechy, kde budou ještě dokončeny klempířské prvky. Ve vnitřních prostorách jsou téměř hotové vnitřní omítky, průběžně se také dodělávají rozvody vody a elektřiny a kanalizace. V příštích týdnech budou práce pokračovat na vzduchotechnice a ústředním vytápění, zároveň bude zahájena montáž sádrokartonu. Doposud bylo prostavěno zhruba 48,5 milionu korun bez DPH.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama