DPP: Krátkodobé výluky v provozu tramvají v říjnu 2019 (1. část)

02.10.2019 17:02

Informace o změnách v MHD – krátkodobé výluky v provozu tramvají v říjnu 2019 (1. část do 10. 10. 2019)

DPP: Krátkodobé výluky v provozu tramvají v říjnu 2019 (1. část)
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Dopravního podniku hlavního města Prahy

1. V noci ze čtvrtka 3. 10. 2019 (20:45 hod.) na pátek 4. 10. 2019 (5:15 hod.) bude obousměrně přerušen provoz tramvají v úseku Smíchovské nádraží – Hlubočepy

Změny tras tramvajových linek
Linky č. 5, 12, 20 a 94 budou ve směru z centra zkráceny do obratiště Smíchovské nádraží.

V nepřetržitém provozu bude zavedena tramvajová linka č. 32 v trase Hlubočepy – Sídliště Barrandov.

Změny v zastávkách tramvají
Zastávka Hlubočepy na hlavní trati (v obou směrech) slouží pouze pro nástup a výstup imobilních osob na vozících do/z nízkopodlažních spojů.
Zřizuje se zastávka Hlubočepy v obratišti tramvají.

V nepřetržitém provozu bude zavedena náhradní autobusová doprava X12 v trase Smíchovské nádraží – Lihovar – Hlubočepy.

2. V sobotu 5. 10. 2019 od 8:30 hod. do 17:00 hod. bude obousměrně přerušen provoz tramvají v úseku Vítězné náměstí – Divoká Šárka

Změny tras tramvajových linek
Linka č. 20 bude ve směru z centra ze zastávky Hradčanská odkloněna přes zastávky Prašný most, Vozovna Střešovice a Hládkov do zastávky Malovanka, kde bude ukončena.
Linka č. 26 bude ve směru z centra ze zastávky Vítězné náměstí odkloněna do obratiště Nádraží Podbaba.

V trase Divoká Šárka – Nádraží Veleslavín – Bořislavka – Vítězné náměstí – Dejvická – Bořislavka – Nádraží Veleslavín – Divoká Šárka bude zavedena náhradní autobusová doprava X26.

3. V neděli 6. 10. 2019 od 7:00 hod. do 14:00 hod. bude obousměrně přerušen provoz tramvají v části Starostrašnické ulice, v úseku mezi křižovatkou s Vinohradskou ulicí a výjezdem z vozovny Strašnice

Změny tras tramvajových linek
Linka č. 7 bude ve směru z centra zkrácena do zastávky Vozovna Strašnice.
Linka č. 26 bude ve směru z centra ze zastávky Vozovna Strašnice (ve Vinohradské ulici) odkloněna přes zastávky Solidarita a Nové Strašnice do obratiště Černokostelecká, kde bude ukončena.

Zavedená tramvajová linka
Po dobu výluky bude zavedena tramvajová linka č. 36 v trase Vozovna Strašnice – Strašnická – Na Hroudě – Zahradní Město – Nádraží Hostivař.

Změny tramvajových zastávek
Zřizuje se zastávka Vozovna Strašnice (nástupní, směr Strašnická) ve Starostrašnické ulici za výjezdem z vozovny.

4. V noci z úterý 8. 10. 2019 (20:20 hod.) na středu 9. 10. 2019 (4:20 hod.) bude obousměrně přerušen provoz tramvají v úseku Kobylisy – Sídliště Ďáblice

Změny tras tramvajových linek
Linka č. 10 bude ze zastávky Kobylisy odkloněna přes zastávku Březiněveská do obratiště Vozovna Kobylisy.
Linka č. 93 bude ve směru z centra zkrácena do zastávky Kobylisy (nástupní zastávka Březiněveská).

V nočním provozu bude v trase Kobylisy – Sídliště Ďáblice zavedena náhradní autobusová doprava X93.
V denním provozu lze jako náhradní dopravu v úsecích Kobylisy – Ládví – Štěpničná a Ládví – Sídliště Ďáblice využít pravidelné autobusové linky.

Změny v zastávkách autobusů
Pro linky č. 152 a 177 se ve směru Střížkov zřizuje zastávka Kyselova ve Střelničné ulici, v zastávce určené pro náhradní dopravu.

5. Ve čtvrtek 10. 10. 2019 od 0:30 hod. do 4:45 hod. bude přerušen provoz tramvají v úseku I. P. Pavlova – Otakarova, pouze v uvedeném směru

Změny tras tramvajových linek (v uvedeném směru)
Linka č. 96 bude v úseku Karlovo náměstí – Otakarova odkloněna přes zastávky Moráň, Albertov, Svatoplukova a Divadlo Na Fidlovačce.
V trase Karlovo náměstí – Štěpánská – I. P. Pavlova – Bruselská – Otakarova se (pouze v uvedeném směru) zřizuje náhradní autobusová doprava X96.

6. V noci ze čtvrtka 10. 10. 2019 (21:25 hod.) na pátek 11. 10. 2019 (4:25 hod.) bude obousměrně přerušen provoz tramvají v úseku Výtoň – Sídliště Modřany

Změny tras tramvajových linek
Linka č. 2 bude ve směru z centra ze zastávky Výtoň odkloněna přes zastávky Albertov, Otakarova a Nádraží Vršovice do zastávky Bohemians, kde bude ukončena (nástupní zastávka Čechovo náměstí v Minské ulici).
Linka č. 3 bude ve směru z centra ze zastávky Výtoň odkloněna přes zastávky Albertov, Otakarova a Koh-i-noor do zastávky Kubánské náměstí, kde bude ukončena.
Linky č. 17 a 92 budou ve směru z centra ze zastávky Výtoň odkloněny přes zastávky Albertov a Svatoplukova do zastávky Otakarova, kde budou ukončeny (nástupní zastávka Náměstí Bratří Synků, v obratišti na náměstí Bratří Synků).

Změny tramvajových zastávek
Zřizují se zastávky: nástupní zastávka Náměstí Bratří Synků v obratišti na náměstí Bratří Synků a v obou směrech zastávka Výtoň ve Svobodově ulici.
V trase Levského – Sídliště Modřany – Nádraží Modřany – Nádraží Braník – Výtoň – Nádraží Braník – Nádraží Modřany – Sídliště Modřany bude po dobu výluky zavedena náhradní autobusová doprava X92.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

13:04 DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) začne od středy 17. dubna 2024 od brzkých ranních hodin s opravou…