Čokoládová masáž - voňavé potěšení

08.12.2013 11:15

Původ čokolády se datuje k roku 1100 - 1400 př. n. l. do období mayské a aztécké kultury.

Čokoládová masáž - voňavé potěšení
Foto:
Popisek:

V této době se používala jako dnes ke konzumaci v podobě nápojů, k rituálům a jako platidlo. Samozřejmě neměla stejnou podobu jako dnes, ale její ukliňující účinky a oblíbenost přetrvávají tisíciletí. Do Evropy byla přivezena v 16. století a od té doby mohutně expandovala. Samozřejmě původní nápoj nebyl tak lahodný, jako si jej můžou naše mlsné jazýčky dopřát v dnešní době.

My si můžeme dopřát mnohem více variant čokolády, včetně masáže čokoládou, která se v poslední době stává velmi oblíbenou procedurou. Je to úplný výkřik módy. Tato masáž v sobě nese nejen požitek z doteku a masáže jako takové, ale současně i požitek mnohem hlubší a to z vůně rozehřáté čokolády. Rázem se octnete jakoby v obchůdku s belgickými cukrovinkami. Obzvláště u žen a dívek je tento druh masáží velmi vyhledávaný.

Při aplikaci čokolády se tělem rozlije nádherný pocit blaženosti, neboť čokoláda má v tekutém stavu velmi příjemně hřejivou teplotu pro pokožku.

Po celou dobu masáže se čokoláda udržuje teplá. Její konzistence umožňuje udržet se na povrchu těla a po masáži celého těla si relaxující může vychutnat okamžitou změnu barvy pleti. Samozřejmě do okamžiku, než se osprchuje. Ale ta nádherná a intenzivní vůně hořké čokolády přetrvává i po koupeli. Nejen pro klienta, ale i pro maséra/masérku je tato masáž zážitkem. Na těle se v průběhu masáže vytvářejí nejúžasnější obrazce, takže se lidské tělo stává přímo uměleckou součástí. Bohužel jen na dobu určitou.


Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Redakce

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

17:08 Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

Překročil všechny meze, nemá v ODS co dělat. Známý provokatér Pavel Novotný, který je za občanské de…