Europoslanec Havel si střílí z politiků. Čtenáři na to: Moc se nesmějte

04.08.2011 13:05

Europoslanec za ČSSD Jiří Havel si zchladil žáhu na osobnostech českého veřejného života. Neopomněl ministra financí, prezidenta, či armádu. Své názory "zabalil" do formy různých vtipů. V diskusi pod jeho komentářem ho ovšem čtenáři upozorňují - být vámi, moc se nesměju.

Europoslanec Havel si střílí z politiků. Čtenáři na to: Moc se nesmějte

"Proč byly letouny CASA pro českou armádu tak nehorázně drahé? Protože jde o nejbezpečnější verzi, ve které si vojáci nemohou ublížit: letadlo nelétá," píše mimo jiné Havel do svého blogu na serveru Aktuálně.cz.

Havel žertuje i o "nameteném senátoru Štětinovi", co vrazí do sloupu a nadává mu do komunistů. Nebo o vládě - prý je tento týden méně škod, protože vláda nezasedá. A ministra financí Miroslava Kalouska prý není vidět, protože je v tunelu - tuneluje rozpočet.

"Proč Klaus odmítl osobní kontrolu na rámu?" strefuje se i do hlavy státu. "Bál se, aby neprasklo, že šlohnul dvě pera, mobil a peněženku." A věnuje mu dokonce dva vtipy - "Každý den se ptám svého zrcadla, kdo je na světě nejhezčí a nejchytřejší. A zrcadlo každý den odpovídá: 'Hochu, stále Václav Klaus'"

Být vámi, moc se nesměju

Úplatné ministerstvo financí, rozpočtově neodpovědná vláda apod. Havlův sarkasmus se ovšem mezi čtenáři jeho blogu s přílišným úspěchem nesetkává.

"Skoro dobrý, pane europoslanče... Lid vždy ocení rýpance do jiných politiků, více či méně "výživné", zvláště jsou-li zabaleny do "nevinných" vtípků... Mimochodem - to "majetkové přiznání" europoslanců, které ve Vašem případě nebylo jaksi... "košer" ... už existuje jako úplný a pravdivý dokument dokazující, že slova se kryjí s činy... je-li čas na vtipkování o jiných?" upozornil politika například uživatel jarpor.

"On vás přejde humor, pane Havel," přidává se Cech. A uživatel Doug Badman si do Havla neváhá rýpnout i z jiné strany: "To se to směje vlastním vtipům, když máte nové zuby od bruselského zubaře zadarmo, co?"

Čtěte:

EU platí europoslancům nové zuby. Ač jsou pojištěni v Česku

Jiří Havel z ČSSD doporučuje Nečasovi využití Lidových milic

Klaus odmítl projít bezpečnostním rámem. Žádné interview nebude

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…