Na Krajskou zdravotní dohlíží společník zavřeného Nováka

01.05.2013 16:17

Společnost Krajská zdravotní, a.s. má novou vedoucí odboru. Stala se jí Simona Ježková, která je shodou okolností švagrová podnikatele Daniela Ježka (ODS), jenž je zase pro změnu společníkem odsouzeného kmotra ODS Alexandra Nováka a kontroverzního podnikatele, rovněž kmotra občanských demokratů, Patrika Oulického. Informuje o tom server vitbarta.cz.

Na Krajskou zdravotní dohlíží společník zavřeného Nováka
Foto: repro ČT
Popisek: Bývalý senátor ODS Alexandr Novák

Ježek pochází z Mostu. Místní sdružení ODS už jednou podnikatele, který je napojený na šedé eminence Ústeckého kraje kolem Nováka a Oulického, vyzvalo, ať ze strany odejde. „Členská základna je rozbouřená," uvedl v minulosti místopředseda ODS v Mostě Jiří Škrábal.

Krajská zdravotní sdružuje nemocnice v Děčíně, Chomutově, Mostě, Teplicích a Ústí nad Labem. "Nedovedu si představit, že bych byl známý politik a pomáhal bych dosazovat své známé do krajských organizací, je to podle mě nepotismus, personální korupce, a i to je korupce," kritizuje předseda krajské rady VV Ústeckého kraje Josef Suchý.

Předsedou představenstva Krajské zdravotní je Radek Scherfer (ČSSD), místopředsedou je Ladislav Drlý (KSČM), v dozorčí radě zasedá Jan Řehák (ODS). "Pak se můžeme divit, že nejsou pracovní místa a že nezaměstnanost má takových rozměrů. Kdo není v ODS, ČSSD, KSČM, tomu prostě oni práci nedají," komentuje to Libuše Křtenová z Mostu.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…