Padla sprostá slova. Zemanův Hrad je pod palbou neznámé osoby, začíná to být vyhrocené

12.12.2016 9:25

Advokát, jenž vystupuje pod facebookovým jménem Prasman Dunka, se zaměřil na dění v Kanceláři prezidenta republiky. Nyní se snaží zjistit, jaký je pracovněprávní vztah mezi Kanceláří a manželkou kancléře Vratislava Mynáře Alexandrou. Ptá se, jak je možné, že jako externistka má v noci přístup na IV. nádvoří Pražského hradu.

Padla sprostá slova. Zemanův Hrad je pod palbou neznámé osoby, začíná to být vyhrocené
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kancléř Vratislav Mynář

„Zarazilo mě, že je Alexandra Mynářová externistkou Kanceláře prezidenta republiky,“ uvedl Dunka pro server Echo24.cz. Podle svých slov se k této informaci dostal při brouzdání po internetu. Nyní tak chce znát pracovněprávní vztah Mynářové s Kanceláří prezidenta republiky, pracovní smlouvu, pracovní náplň i odměnu. 

Dunka podle serveru Echo24.cz již na své dotazy odpovědi dostal. „Na jejich poměry odpověděli malinko špatně. Proto se budu odvolávat a tu jejich odpověď napadnu,“ zmínil. Své jméno nechce prozrazovat z toho důvodu, že nechce snižovat vážnost advokátní praxe. Informací se prý dožaduje čistě soukromě, z toho důvodu, že jej na Hradě s..ou. „Musím si nějak ulevit, navíc tím rád bavím lidi,“ uvedl.

Dunka již Kancelář prezidenta republiky kontaktoval jednou, když se ptal na hradního mluvčího Ovčáčka. Chtěl vědět, zda twitterový účet Ovčáčka je jeho soukromý profil, nebo oficiální účet mluvčího prezidenta.

„Ředitel odboru legislativy a práva KPR Václav Pelikán mu odpověděl, že se jedná o soukromý profil Ovčáčka, který proto nespadá do působnosti KPR. A to navzdory tomu, že jak kancléř Mynář, tak sám Ovčáček tvrdili, že mluvčí na Twitteru mluví za prezidenta,“ všiml si server Echo24.cz.

„Pan advokát si mocně ulevil z důvodů ‚nas..nosti‘. A jak řekl, ‚s..ou mě‘. Chudáček nebohý. Ale je v médiích, že,“ rýpl si do něj následně právě na Twitteru mluvčí prezidenta Zemana Jiří Ovčáček. A dodal: „To je mocná mediální úleva. Advokátní latrína.“

Původní text ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…