VÍME PRVNÍ Bývalý fotbalový boss měl domovní prohlídku

02.11.2018 15:59

ParlamentnímListům.cz se podařilo od důvěryhodného zdroje získat informaci, že bývalý ředitel sportovně-technického oddělení Fotbalové asociace ČR Michal Prokeš měl před několika dny domovní prohlídku. Ta se podle všeho netýkala jeho aktivit v rámci fotbalu, ale šlo o jeho podnikání. Informaci naší redakci potvrdil i druhý zdroj, který je rovněž obeznámený s celou kauzou.

VÍME PRVNÍ Bývalý fotbalový boss měl domovní prohlídku
Foto: repro youtube, Dukla Praha, tan
Popisek: Michal Prokeš

Prokešova domovní prohlídka měla mít souvislost se středečním zásahem celníků ve společnosti Škoda Transportation. „Můžeme potvrdit, že v areálech společností patřících do skupiny Škoda Transportation zasahovaly složky Celní správy. Z informací, které zatím máme k dispozici, vyplývá, že řízení se týká některých obchodních vztahů společnosti uzavřených v roce 2014," řekla ČTK mluvčí strojírenské skupiny Škoda Transportation Lubomíra Černá k zásahu. Společnost podle Černé s Celní správou spolupracuje.

Anketa

Dokončí podle vás Miloš Zeman své prezidentské funkční období?

92%
8%
hlasovalo: 9996 lidí
Náš zdroj informoval, že domovní prohlídka postihla i výše uvedeného bývalého fotbalového funkcionáře Michala Prokeše. „Podle mých informací měl dokonce skončit ve vazbě jeden z jeho bývalých spolupracovníků, má se jednat o člověka z prostředí fotbalové Dukly," uvedl bez bližších souvislostí.

„Nebudeme potvrzovat ani subjekty, ani obsah úkonů, které se právě provádějí. Co vám potvrdíme, je to, že úkony ve věci provádí celní správa," řekla Lenka Bradáčová za pražské vrchní státní zastupitelství. To celou kauzu dozoruje.

Michala Prokeše jsme zmínili v uplynulých dnech několikrát, jednalo se zejména o jeho transakce na platební kartě STESu. Články o tomto tématu naleznete níže.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…