Zavolali jsme Radmile Kleslové: Jak je to s vaším vlivem? A děly se věci

18.02.2016 14:40

Čtvrteční MfD přinesla podnětný článek s názvem Nesmrtelná Kleslová. Řeč je v něm samozřejmě o někdejší místopředsedkyni hnutí ANO. V textu, který doprovází graf o rozdělení funkcí v pražských společnostech, se mimo jiné tvrdí, že Kleslová je stále "ve hře" a z dění v politice se rozhodně nevytratila.

Zavolali jsme Radmile Kleslové: Jak je to s vaším vlivem? A děly se věci
Foto: red
Popisek: Radmila Kleslová (ANO)

Telefon, který jí měl patřit, zvedla asistentka se slovy, že paní doktorka má jednání. „Chcete se k nám do advokátní kanceláře objednat, nebo vám mohu dát jiného pana doktora?" zněl druhý, poměrně překvapivý dotaz. Po několika minutách se nám přeci jen podařilo blízkou spolupracovnici Andreje Babiše dostat takzvaně na ucho. Čekání se vyplatilo. Její komentář byl výživný.

Mladá fronta ve svém textu popisuje scénku, kdy jeden ze zastupitelů za hnutí ANO v Praze zavolal ženě, již oslovil "paní předsedkyně". Podle článku ovšem Kleslová už dávnou tímto titulem nedisponuje. „Paní redaktorka Paclíková asi není z nejbystřejších. Jsem předsedkyně Klubu zastupitelů na Praze 10 a ten pán, kterého paní redaktorka zřejmě odposlouchávala, je rovněž člen Klubu zastupitelů na Praze 10, takže je naprosto v pořádku, že mě nazval předsedkyní," reagovala Kleslová.

Další otázka směřovala na její osobní výklad materiálu Babišovy MfD, který mapuje jednotlivá jména a červenou barvou zvýrazňuje ty s užšími vazbami na někdejší starostku Prahy 10. „Zcela evidentně paní redaktorka píše na něčí zadání. Opírá se do slušných lidí, kteří nekradou a jsou čestní. Je to trapné. Doufám, že podobný graf stvoří i u členů dozorčích rad a představenstev za Trojkoalici," dodala. „Navíc si myslím, že jde o přehled zástupců ANO v dozorčích radách a představenstvech městských firem, který jsem pochopitelně zpracovávala ještě já z pozice pražské předsedkyně. Ovšem bez červených a zelených puntíků," řekla se smíchem.

A co onen vliv, který ještě stále neztratila a podle MfD toho mnoho řeší? „Jasně jsem řekla, že mě už nebaví se k nesmyslům vyjadřovat, ať uvede jasné citace a své zdroje a konkrétní místa, takto je to pouhé plácání. " uzavřela pro ParlamentníListy.cz s tím, že má jednání a musí končit.

 

 

reklama

autor: tan

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…