Zeman se stane čestným předsedou SPOZ

31.05.2010 20:20 | Zprávy

Miloš Zeman zůstane čestným předsedou Strany práv občanů – zemanovců (SPOZ). Oznámili to místopředsedové Vladimír Hönig a Radek Augustin po jednání stranické politické rady.

Zeman se stane čestným předsedou SPOZ

Podle Höniga a Augusina není SPOZ stranou jednoho muže. Tvrdí, že získali pět procent hlasů od voličů mezi 18 a 25 lety, což považují za pozitivní. Do komunálních voleb půjdou se sebevědomím a kvalitním programem.

„Miloš Zeman bude čestným předsedou Strany práv občanů - zemanovci," uvedli místopředsedové SPOZ v pohlášení zaslaném redakci ParlamentniListy.cz.

"Čekají nás komunální volby, do kterých jdeme jako moderní a sebevědomá politická strana, která nabízí kvalitní program a zodpovědnost. Mezi námi je celá řada lidí, kteří prokazují znalosti a schopnosti na všech úrovních," dodali dále s tím, že ve volbách získali  4,33 procenta, což činí více než 220.000 hlasů.

Zeman v sobotu oznámil, že končí v čele strany, protože se mu nepodařilo přesvědčit alespoň pět procent voličů a vstoupit do sněmovny.

Více: "Starý jezevec" si na Vysočinu odveze 22 milionů

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jste lhář a nejhorší premiér, vyslechl si Fiala od podnikatele. A povolily nervy

15:25 Jste lhář a nejhorší premiér, vyslechl si Fiala od podnikatele. A povolily nervy

Premiér Petr Fiala (ODS) se dostal do křížku s jedním z podnikatelů na debatě Restart Česka v pražsk…