Kamil Krämer: Už je čas, tak pojďme do toho!

26.12.2015 16:04

Spojit se a společnými silami změnit politické dění v naší vlasti! Výzva všem stejně smýšlejícím politikům, stranám a hnutím!

Kamil Krämer: Už je čas, tak pojďme do toho!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Fotokoláž.

Vážení přátelé, jsem prostý občan, nespokojený s politickou situací v naší zemi. Proto si Vás dovoluji oslovit ke sjednocení a spolupráci proti společným nepřátelům a problémům této země. Je dost stran a politických hnutí i jednotlivých politiků, kteří jsou proti nastalé situaci v naší zemi. A proto Vás tímto žádám k sjednocené bitvě a odporu! Je totiž špatné pánové Okamuro, Konvičko, Sládku atd. vystupujete-li samostatně. Zbytečně se tak štěpí možný úspěch, když přece jen názory a cíle Vaše jsou mnohdy stejné nebo podobné. Je spousta stran, politických hnutí, politiků, aktivistů, kteří sdílejí právě takové názory na politickou situaci v naší zemi jako Vy. Je třeba toho využít a spojit se proti společným problémům. Jen v jednotě tkví síla a má šanci na úspěch. Je třeba se oprostit od osobních zájmů a chtíče osobního úspěchu, který mám dojem, by se stejně nedostavil.Je jasné, že půjde o to, aby politické ikony, jakými bezesporu jsou pan Okamura, pan Sládek a další, dokázaly najít společnou řeč. Potažmo společný program.Dále, aby byl vytvořen program nejen okolo migrantů a problémů kolem EU a NATO ale také programy zemědělství, školství, zdravotnictví atd. Toto zdůrazňuji jen proto, že mám pocit, že s imigrační krizí zde přibylo stran a hnutí, které ale žádný program nemají, opomineme-li migranty a s tímto tématem související. Sám jsem přemýšlel do které strany bych vstoupil a angažoval se. Nevybral jsem si, snad se to změní. Jak už jsem napsal chybí propracovaný program, jinak jsou si podobné. Je nad slunce jasnější, že pokud by strany a hnutí, které se dnes prezentují stejným cílem záchrany naší vlasti, ve volbách kandidovaly samostatně, tak by se do parlamentu dostala maximálně jedna a to při velkém množství optimismu. I tak by ale její procentuální výsledek znamenal, nulovou šanci na změnu v politice státu. Je nutností vytvořit silnou koalici a ve volbách uspět. Jiná šance není! Ani pro Vás, ani pro Nás, ani pro NÁŠ STÁT!Jsem s pozdravem

Kamil Kramer
Operační koordinátor bezpečnosti, Opava

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: O čem jednali Si s Putinem

12:17 Zbyněk Fiala: O čem jednali Si s Putinem

Prohloubení strategické spolupráce s Ruskem nemá být podle Číny závislé na osobách ve vrcholných fun…